HABERLER |
< > |
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Elemanları ile öğrencileri Burdur Müzesine ziyaret gerçekleştirdi.
Profesyonel Bıçak Eğitimi
Bağımlılık ile Mücadele Çalışmaları Eğitimi
Turizm Öğrencileri Sektör Liderleriyle Buluştu
Lise Öğrencileri İle "Pastacılık ve Çikolatacılık Dersi " Kapsamında Etkinlik
Papillon Hotels İnsan Kaynakları Buluşmaları
Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Yapıldı
Titanic Otelleri "liderlik, başarı, kariyer ve sektör" konularını öğrencilerle paylaştı.
Okul-Sektör Buluşması-4 "Yöresel Yemekler"
Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ Yüksekokulumuza Müdür Yardımcısı Olarak Atanmıştır.
5. Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresinde (Conference on Managing Tourism Across Continents-www.mtcon.org) üniversitemiz paydaş olarak yer almıştır.
Turunç Hotels Yöneticileri İle Staj ve İşletmelerde Mesleki Eğitim üzerine Görüşme Yapıldı
Turizm İşletmeciliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Serhat Adem SOP Turizm Tesisleri Koordinatörü olarak görevlendirilmiştir.
Okul-Sektör Buluşması-3 "Uzak Doğu Mutfağı"
Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÇETİN'in koordinatörlüğünde İbrahim Moralıoğlu'nun katılımıyla "Kahvenin Lezzetin Keşfet" workshop'u değerli öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
MICHELIN Guide ve Gault Millau ödüllerine sahip Hakkasan’ın şefi Mehmet İPAR ile Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÇETİN ve değerli öğrencimiz İlayda BAŞKAYA moderatörlüğünde “Kanton Mutfağı: Çin'in Kalbindeki Lezzetler” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Yüksekokulumuz "Culinary Forum - Education" etkinliğine katıldı.
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı
Sagalassos Antik Kenti'ne Gezi Düzenlendi
Titanic Otelleri Öğrencilerimiz ile Buluştu.
Öğr. Gör. Ramazan ARSLAN ve değerli öğrencimiz Doğukan KUZOLUK moderatörlüğünde “Ürün Fotoğrafçılığı, Gıdaların Olağanüstü Görüntüleri Nasıl Yakalanır” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Okul-Sektör Buluşması-1 "Kadim Anadolu Mutfakları"
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri, Ekmek ve Hamur Üretimi dersi kapsamında, Kristal Endüstriyel tesislerinde düzenlenen çikolata, ekmek ve dondurma üretimi ile ilgili Workshop etkinliğine katılım sağlamıştır.
“Culinary Forum – Connection” Etkinliğine Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ Konuşmacı Olarak Katılım Sağlamıştır.
Yüksekokulumuz öğrencilerinden 2 ayrı madalya
Staj ve İşbaşında Eğitim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Turizm Gelişim Yol Haritaları Projesi: 2. Etap başlıklı projede Burdur Turizm Yol Haritası Toplantısı yapıldı.
Beş Yıldızlı Tesislerde Uygulamalı Eğitim Olanağı: MAKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Yüksekokulumuz Aşure Etkinliği Yaptı
Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÇETİN, İşletmelerde Mesleki Eğitim I Dersi Kapsamında Öğrencilerimizi Ziyaret Etti.
Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÇETİN ve Arkeoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Salih SOSLU'nun Rehberliğinde Sagalassos Antik Kenti'ne Teknik Gezi Gerçekleştirildi.
23 Ulusal Turizm Kongresine Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Katılım Sağlamıştır.
Güral Gastro ile İlham Veren Sunumlar
Doç. Dr. Mert GÜRLEK 23. Ulusal Turizm Kongresi kapsamında Akademik Yazım semineri vermiştir.
Turizm İşletmeciliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mert GÜRLEK Dünyanın en etkili bilim insanları listesinde yer almıştır.
Öğr. Gör. İlhan AVCU VII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi’ne Katılım Sağlamıştır.
3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler KOngresine Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarından Doç.Dr. Bayram AKAY Katılım Sağlamıştır.
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyonu tüm öğrencilerimizin ve personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
Rektör Dalgar, Turizm Öğrencileri ile Bir Araya Geldi
Yüksekokul Danışma Kurulu Toplantısı Yapılmıştır.
Doç. Dr. Mert GÜRLEK hizmet endüstrisi alanında önde gelen dergilerinden “The Service Industries” dergisi editörler kuruluna seçilmiştir.
Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Ağlasun Belediye Başkanlığı evsahipliğinde "Burdur Turizm Sorunları ve Çözüm Önerileri" toplantısı yapıldı.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Keramika Arasında İşbirliktelik Gerçekleşti.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Elemanları ve Öğrencileri “Culinary Forum – Connection” Etkinliğine Katılım Sağlamıştır.
Antalya İline Teknik Gezi Düzenlendi
MAKÜ’de Kore Mutfağı Eğitimi Verildi
Okul-Sektör Buluşması-2 "Kat Hizmetleri Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Uygulamaları"
Üniversitemiz Süt ve Ürünleri Teknolojileri Uygulama Araştırma Merkezini Ziyaret Ettik
Pamukkale Bölgesine Gezi Düzenlendi
Uygulamalı 3. Nesil Kahve Demleme Yöntemleri Etkinliği Yaptık
MAKÜ, 22. Ulusal Turizm Kongresine Ev Sahipliği Yaptı
“Yeni Bir Bulut Mutfak Modeli” Konulu Söyleşi Hk.
Pirge Bıçak Akademisi Öğrencilerimiz ile Buluştu
Dünyayı Yemek: Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Sürdürülebilir Gastronomi
Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri için "EKOL Gıda ile Dünya Gastronomi Trendleri" Söyleşisi Yapıldı.
"Yerden Göğe Kadar Sağlık" Temalı Etkinliğe Yüksekokulumuz da Katıldı
Yüksekokulumuz Öğrencileri İçin "Hoşgeldiniz Buluşması" Yapıldı
2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı
2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılları Mezuniyet Töreni
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Manavgat'taki Yangın Bölgesini Ziyaret Etti
22.Ulusal/6.Uluslararası Turizm Kongresi’ne ev sahipliği yapacağız
Turizm Haftası Kapsamında "Turizm Pazarlamasında Yeni Eğilimler" Etkinliği Yapıldı
CV Hazırlama ve İş Görüşme Teknikleri
Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Yapıldı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
İstiklal Yerleşkesi Değirmenler Mah. Cevat Sayılı Bulvarı No:120/17 15200/BURDUR
+90 248 213 44 00
+90 248 213 37 04
tioyo@mehmetakif.edu.tr
© 2019 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi | Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu