Misyon
Sürdürülebilirlik ve etik değerler çerçevesinde bu alanda sosyal aktiviteler ve projeler gerçekleştirerek Türk mutfak kültürüne ve gelecek nesillere katkı sağlayan bir topluluk olmak.
Vizyon
Gastronomi alanındaki ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip ederek, sektör ile işbirlikleri yaparak bireylere yeme-içme kültürü ve gastronomi bilinci kazandırmak ve yemek yapmayı tüm yönleri ile keşfetmek isteyen bireyleri ortak payda olan mutfakta buluşturmak.
Amaç
* Gastronomiye ilgi duyan herkes için etkinlikler düzenlemek.
* Yöresel lezzetleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak.
* Yiyecek-içecek üretim sürecinde sürdürülebilirlik ve etik değerlerin benimsenmesini sağlamak.
* Gastronomi bilincini attırarak insanlara yeni lezzetler tattırmak.
* Türk mutfağının zenginliğini keşfetmek ve yaymak.
* Gastronomi alanında faaliyette bulunan işletmelerle, uygulamalı veya teorik eğitimlerle katkı sağlamak.
YÖNETİM KURULU | |
İlayda BAŞKAYA | Topluluk Başkanı (ilayda.baskaya20@gmail.com) |
Gamze ESEN | Topluluk Başkan Yardımcısı (gamzeguzer@hotmail.com) |
Rümeysa EKMEKÇİ | Üye Kayıt |
Doğukan Ali KUZOLUK | Sosyal Medya Sorumlusu |
Berkan GÜR | Görsel İletişim |
Seda SAYDAM | Etkinlik Düzenlenmesi ve Tertibi |
Emir KAMACI | Etkinlik Düzenlenmesi ve Tertibi |
Ertuğrul KALEBAYIR | Stand Hazırlığı ve Düzeni |
Eren ÖZEL | Stand Hazırlığı ve Düzeni |
Ali ÖZER | Yedek-1 |
Mesut ARMUTCU | Yedek-2 |
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
İstiklal Yerleşkesi, 15030 BURDUR
+90 248 213 44 00
+90 248 213 37 04
tioyo@mehmetakif.edu.tr
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi