.

Gastronomi ve Mutfak Topluluğu

Misyon

Sürdürülebilirlik ve etik değerler çerçevesinde bu alanda sosyal aktiviteler ve projeler gerçekleştirerek Türk mutfak kültürüne ve gelecek nesillere katkı sağlayan bir topluluk olmak.

Vizyon

Gastronomi alanındaki ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip ederek, sektör ile işbirlikleri yaparak bireylere yeme-içme kültürü ve gastronomi bilinci kazandırmak ve yemek yapmayı tüm yönleri ile keşfetmek isteyen bireyleri ortak payda olan mutfakta buluşturmak.

Amaç

* Gastronomiye ilgi duyan herkes için etkinlikler düzenlemek.

* Yöresel lezzetleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak.

* Yiyecek-içecek üretim sürecinde sürdürülebilirlik ve etik değerlerin benimsenmesini sağlamak.

* Gastronomi bilincini attırarak insanlara yeni lezzetler tattırmak.

* Türk mutfağının zenginliğini keşfetmek ve yaymak.

* Gastronomi alanında faaliyette bulunan işletmelerle, uygulamalı veya teorik eğitimlerle katkı sağlamak.


YÖNETİM KURULU


İlayda BAŞKAYA

Topluluk Başkanı (ilayda.baskaya20@gmail.com)

Gamze ESEN

Topluluk Başkan Yardımcısı (gamzeguzer@hotmail.com)

Rümeysa EKMEKÇİ

Üye Kayıt

Doğukan Ali KUZOLUK

Sosyal Medya Sorumlusu

Berkan GÜR

Görsel İletişim

Seda SAYDAM

Etkinlik Düzenlenmesi ve Tertibi

Emir KAMACI

Etkinlik Düzenlenmesi ve Tertibi

Ertuğrul KALEBAYIR

Stand Hazırlığı ve Düzeni

Eren ÖZEL

Stand Hazırlığı ve Düzeni

Ali ÖZER

Yedek-1

Mesut ARMUTCU

Yedek-2

Footer Menü

  • Gastronomi ve Mutfak Topluluğu
  • Turizm Topluluğu
  • AKTS Bilgi Paketi
  • Maküsosyal
  • ERASMUS+
  • Uygulama Alanları
  • Öğrenci Toplulukları İşlemleri
  • Öğrenci Kariyer Geliştirme ve İzleme Sistemi
  • MezunNET