Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı uygulama dersleri son teknoloji ile donatılmış, konforlu ve üst düzey bir eğitim için her türlü imkânı sunan uygulama mutfağında gerçekleşmektedir. Uygulama mutfağının tasarımı her öğrencinin bireysel olarak çalışmasına imkân sağlamasının yanı sıra endüstriyel mutfak sistemlerini tanımasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Öğrencilere profesyonel mutfağın işletilmesi ve yönetimi hakkında kapsamlı bilgi kazandırmak için kullanılan uygulama mutfağı aynı anda 90 öğrencinin bireysel bir şekilde çalışabileceği 1 ana mutfak, 1 kasaphane, 1 sebze yıkama bölümü ve 1 pastane uygulama mutfağından oluşmaktadır. Ayrıca uygulama mutfağında Türk Mutfağının uluslararası alanda en iyi şekilde temsil edilebilmesi ve tanıtılması amacıyla yarışmalara hazırlıklar gerçekleştirilmektedir.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
İstiklal Yerleşkesi Değirmenler Mah. Cevat Sayılı Bulvarı No:120/17 15200/BURDUR
+90 248 213 44 00
+90 248 213 37 04
tioyo@mehmetakif.edu.tr
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi