.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı uygulama dersleri son teknoloji ile donatılmış, konforlu ve üst düzey bir eğitim için her türlü imkânı sunan uygulama mutfağında gerçekleşmektedir. Uygulama mutfağının tasarımı her öğrencinin bireysel olarak çalışmasına imkân sağlamasının yanı sıra endüstriyel mutfak sistemlerini tanımasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Öğrencilere profesyonel mutfağın işletilmesi ve yönetimi hakkında kapsamlı bilgi kazandırmak için kullanılan uygulama mutfağı aynı anda 90 öğrencinin bireysel bir şekilde çalışabileceği 1 ana mutfak, 1 kasaphane, 1 sebze yıkama bölümü ve 1 pastane uygulama mutfağından oluşmaktadır. Ayrıca uygulama mutfağında Türk Mutfağının uluslararası alanda en iyi şekilde temsil edilebilmesi ve tanıtılması amacıyla yarışmalara hazırlıklar gerçekleştirilmektedir.

Uygulama Alanları

• Taş Oda Kahvaltı Salonu
  • Kitap & Kahve Kafeteryası
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağı