.

Tüm Duyurular

  • Öğle Yemeği Yardımı Başvuru Sonuçları 14.10.2019 | 15.10.2019
  • Kısmi Zamanlı Öğrenciler İçin Evrak Teslim Süreci En Son 11 Ekim 2019 Cuma Günü!!! | 09.10.2019
  • Öğle yemeği yardımı hakkında!!! | 02.10.2019
  • İş Güvenliği Eğitimi (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü I. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!!!) | 01.10.2019
  • Yüksekokulumuza Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine!!! | 27.09.2019
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı Hakkında ( Önemli) | 27.09.2019
  • Uzaktan Eğitim Dersleri İle İlgili Açıklamalar | 25.09.2019
  • 2019-2020 Eğitim-ÖğretimYılı Güz Dönemi Yüksekokulumuz Bölümlerine ait "Haftalık Ders Programı" yayınlanmıştır. | 13.09.2019
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı "Açılış Dersi" Hk. (Önemli) (Tüm 1. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine ) | 11.09.2019
  • 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru ve Değerlendirme Takvimi (Yeni) | 05.09.2019
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları | 02.09.2019
  • 2018-2019 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı %10 Başarı Sıralamaları | 26.07.2019
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı Mülakat Sonuçları (05 07 2019) | 05.07.2019
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi İçin Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı Başvuru Sonuçları | 02.10.2019
  • Staj Yapan Öğrencilerin Belge Talepleri hakkında ( ÖNEMLİ) | 10.06.2019
  • Tek ders sınavı tarihi değişikliği hakkında duyuru (ÖNEMLİ) | 29.05.2019
  • 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksekokulumuz Bölümlerine Ait Bütünleme Sınav Programı Yayınlandı. (GÜNCELLENDİ) | 23.05.2019
  • 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksekokulumuz Bölümlerine Ait Final Sınav Programı Yayınlandı. | 07.05.2019
  • III. C-IASOS Kongresinin "En İyi Bildiri" Ödülünü Akademik Personelimiz Dr. Öğr. Üyesi Serhat Adem SOP Kazandı. (Yeni) | 25.04.2019
  • İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Muhammet CÜNTAY, öğrencilerimize "Turizm Pazarlamasında Yeni Eğilimler" Konulu bir konferans verdi. | 24.04.2019
  • Yüksekokulumuz öğrencileri "1. Urla Gastronomi Festivali"nde 2. oldu | 24.04.2019
  • 15-22 Nisan 2019 Turizm Haftası Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı. | 22.04.2019
  • Ünlü Şef Öğr. Gör Esat ÖZATA yönetiminde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağında Workshop düzenlendi. | 17.04.2019
  • Turizm Haftası Etkinlikleri Kitap & Kahve Kafeteryasında düzenlenen Yemek Yarışması ile Başladı (Yeni) | 16.04.2019
  • Turizm Haftası Etkinlikler (15-22 Nisan 2019) | 11.04.2019
  • "Gastronomide Yeni Eğilimler Çalıştayı" Yüksekokulumuz Ev Sahipliğinde Gerçekleşti | 18.03.2019
  • Gastronomide Yeni Eğilimler Çalıştayı | 12.03.2019
  • Uzaktan Öğretim Dersleri İçin (AİİT-II ve TD-II) Bahar Dönemi Arasınav Programı | 04.03.2019
  • 2018 - 2019 Eğitim -Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Mülakatı Hakkında | 28.02.2019
  • 21 Şubat Turist Rehberleri Günü: Tiyatro, şiir, müzik dinletisi... | 26.02.2019