Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ (Bölüm Başkanı) (Anabilim Dalı Başkanı) |
Doç. Dr. Emre ERBAŞ |
Doç. Dr. Uğur KİLİNÇ |
Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÇETİN |
Dr. Öğr. Üyesi Merve ÇETİN |
Öğr. Gör. İlhan AVCU |
Öğr. Gör. Önder Osman OFLAS(2547/13-b.4 maddesine göre Yüksekokulumuzda görevli) |
Öğr. Gör. Ramazan ARSLAN(2547/13-b.4 maddesine göre Yüksekokulumuzda görevli) |
Turizm İşletmeciliği |
Prof. Dr. Murat YEŞİLTAŞ (Bölüm Başkanı) (Anabilim Dalı Başkanı) |
Doç. Dr. Bayram AKAY |
Doç. Dr. Mert GÜRLEK |
Doç. Dr. Serhat Adem SOP |
Dr. Öğr. Üyesi Özlem GÜNCAN |
Dr. Öğr. Üyesi Utku ONGUN(2547/13-b.4 maddesine göre Yüksekokulumuzda görevli) |
Öğr. Gör. Uğur TOZKOPARAN(2547/13-b.4 maddesine göre Yüksekokulumuzda görevli) |
Arş. Gör. Nazlı EREN (2547/35. md göre İstanbul Medeniyet Üniversitesine görevlendirildi) |
Rekreasyon Yönetimi |
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
İstiklal Yerleşkesi Değirmenler Mah. Cevat Sayılı Bulvarı No:120/17 15200/BURDUR
+90 248 213 44 00
+90 248 213 37 04
tioyo@mehmetakif.edu.tr
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi