.

Komisyonlar ve Koordinatörlükler

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Doç. Dr. Emre ERBAŞ

(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Erasmus Koordinatörü)

Doç. Dr. Serhat Adem SOP

(Turizm İşletmeciliği Erasmus Koordinatörü)

 

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Dr. Öğr. Üyesi Utku ONGUN

(Turizm İşletmeciliği Koordinatörü)

Doç. Dr. Uğur KİLİNÇ

(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Koordinatörü)

 

FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Dr. Öğr. Üyesi Utku ONGUN

(Turizm İşletmeciliği Koordinatörü)

Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ

(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Koordinatörü)

 

ENGELLİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Doç. Dr. Uğur KİLİNÇ

(Engelli Birim Koordinatörü)

 

BİRİM KALİTE KOMİSYONU

Prof. Dr. Murat YEŞİLTAŞ

(Başkan)

Doç. Dr. Serhat Adem SOP

(Üye)

Yüksekokul Sekreteri Mehmet AKCALI

(Üye)

Öğrenci Melisa KOL

(Üye)

 

İÇ DENETLEME BİRİMİ

Doç. Dr. Özlem Nilüfer KARATAŞ ARACI

(Başkan)

Doç. Dr. Üyesi Bayram AKAY

(Üye)

Öğr. Gör. Ramazan ARSLAN

(Üye)

Arş. Gör. Merve ÇETİN

(Üye)

 

İŞ BAŞI EĞİTİMİ ve STAJ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (Bölümler Bazında)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Arş. Gör. Merve ÇETİN

(İş Başı Eğitimi ve Staj Koordinatörü)

 

Turizm İşletmeciliği Bölümü

Arş. Gör. Özlem GÜNCAN

(İş Başı Eğitimi ve Staj Koordinatörü)

 

STAJ KOMİSYONLARI (Bölümler Bazında)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Komisyonu

Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ

(Komisyon Başkanı)

Doç. Dr. Uğur KİLİNÇ

(Üye)

Öğr. Gör. Ramazan ARSLAN

(Üye)

Arş. Gör. Merve ÇETİN

(Üye)

Arş. Gör. Kadir ÇETİN

(Üye)

 

Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Komisyonu

Prof. Dr. Murat YEŞİLTAŞ

(Komisyon Başkanı)

Dr. Öğr. Üyesi Utku ONGUN

(Üye)

Doç. Dr. Serhat Adem SOP

(Üye)

Arş. Gör. Özlem GÜNCAN

(Üye)

 

Yüksekokulumuz

  • Tarihçe
  • Misyon-Vizyon ve Değerlerimiz
  • Yönetim
  • Komisyonlar ve Koordinatörlükler
  • Organizasyon Şeması