.

"Yerden Göğe Kadar Sağlık" Temalı Etkinliğe Yüksekokulumuz da Katıldı

11.10.2021

Halk Plajı'nda düzenlenen etkinliğe Vali Ali Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi sakinleri ile vatandaşlar katıldı. İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam' programı kapsamında bugün buradayız. Biz, 'yaşlılarımız' demiyoruz, yaşayan çınarlarımız diyoruz. Onların öncülüğünde bir yürüyüş yaptık" dedi.

Daha sonra etkinliğe katılanlar Halk Plajı'nda yürüyüş yaptı. Etkinlik Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü üyelerinin paraşüte bağladıkları 'Datlıyı duzluyu yemecez, gezenlecez, zayıflecez', 'Sağlıklı nesiller, sağlık için anne sütü', 'İhtiyacın kadar tabağına al', 'Erken teşis et, kanseri yok et' yazılı pankartlarla uçtu.










GÜNCEL

  • Staj ve İşbaşında Eğitim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı | 28.04.2023
  • Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Ağlasun Belediye Başkanlığı evsahipliğinde "Burdur Turizm Sorunları ve Çözüm Önerileri" toplantısı yapıldı. | 27.03.2023
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Keramika Arasında İşbirliktelik Gerçekleşti. | 02.02.2023
  • Antalya İline Teknik Gezi Düzenlendi | 29.12.2022
  • Üniversitemiz Süt ve Ürünleri Teknolojileri Uygulama Araştırma Merkezini Ziyaret Ettik | 15.12.2022
  • MAKÜ’de Kore Mutfağı Eğitimi Verildi | 19.12.2022
  • Uygulamalı 3. Nesil Kahve Demleme Yöntemleri Etkinliği Yaptık | 09.12.2022
  • “Yeni Bir Bulut Mutfak Modeli” Konulu Söyleşi Hk. | 29.11.2022
  • Pamukkale Bölgesine Gezi Düzenlendi | 12.12.2022
  • MAKÜ, 22. Ulusal Turizm Kongresine Ev Sahipliği Yaptı | 30.11.2022
  • Sagalassos Antik Kenti'ne Gezi Düzenlendi | 21.11.2022
  • Pirge Bıçak Akademisi Öğrencilerimiz ile Buluştu | 18.04.2022
  • Dünyayı Yemek: Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Sürdürülebilir Gastronomi | 13.04.2022
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı | 28.06.2021
  • "Yerden Göğe Kadar Sağlık" Temalı Etkinliğe Yüksekokulumuz da Katıldı | 11.10.2021
  • Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri için "EKOL Gıda ile Dünya Gastronomi Trendleri" Söyleşisi Yapıldı. | 11.11.2021
  • Yüksekokulumuz "Culinary Forum - Education" etkinliğine katıldı. | 18.03.2022
  • Titanic Otelleri Öğrencilerimiz ile Buluştu. | 22.03.2022
  • Güral Gastro ile İlham Veren Sunumlar | 28.06.2021
  • CV Hazırlama ve İş Görüşme Teknikleri | 28.06.2021
  • 22.Ulusal/6.Uluslararası Turizm Kongresi’ne ev sahipliği yapacağız | 30.06.2021
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Manavgat'taki Yangın Bölgesini Ziyaret Etti | 05.08.2021
  • 2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılları Mezuniyet Töreni | 27.09.2021
  • 2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı | 30.09.2021
  • Yüksekokulumuz Öğrencileri İçin "Hoşgeldiniz Buluşması" Yapıldı | 05.10.2021