.

CV Hazırlama ve İş Görüşme Teknikleri

28.06.2021

25 Mayıs 2021 Salı Günü saat 19:30 da Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Uğur KİLİNÇ'in moderatörlüğünde Duygu YURTÇU ile "CV Hazırlama ve İş Görüşme Teknikleri" etkinliği gerçekleştirilmiştir.



GÜNCEL

  • Pirge Bıçak Akademisi Öğrencilerimiz ile Buluştu | 18.04.2022
  • Dünyayı Yemek: Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Sürdürülebilir Gastronomi | 13.04.2022
  • Titanic Otelleri Öğrencilerimiz ile Buluştu. | 22.03.2022
  • Yüksekokulumuz "Culinary Forum - Education" etkinliğine katıldı. | 18.03.2022
  • Yüksekokulumuz Öğrencileri İçin "Hoşgeldiniz Buluşması" Yapıldı | 05.10.2021
  • "Yerden Göğe Kadar Sağlık" Temalı Etkinliğe Yüksekokulumuz da Katıldı | 11.10.2021
  • Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri için "EKOL Gıda ile Dünya Gastronomi Trendleri" Söyleşisi Yapıldı. | 11.11.2021
  • 2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı | 30.09.2021
  • 2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılları Mezuniyet Töreni | 27.09.2021
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Manavgat'taki Yangın Bölgesini Ziyaret Etti | 05.08.2021
  • 22.Ulusal/6.Uluslararası Turizm Kongresi’ne ev sahipliği yapacağız | 30.06.2021
  • 2021 Yılı Yaz Okulu Başvuruları | 28.06.2021
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı | 28.06.2021
  • CV Hazırlama ve İş Görüşme Teknikleri | 28.06.2021
  • Güral Gastro ile İlham Veren Sunumlar | 28.06.2021
  • Turizm Haftası Kapsamında "Turizm Pazarlamasında Yeni Eğilimler" Etkinliği Yapıldı | 28.06.2021