Kütüphane
|
Öğrenci İşleri
|
Akademik Takvim
English
Ana Sayfa
Kapat
anasayfa
yüksekokulumuz
Tarihçe
Misyon-Vizyon ve Değerlerimiz
Yönetim
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
Organizasyon Şeması
kadromuz
Akademik Kadro
İdari Kadro
bölümler
eğitim öğretim
Öğrenci Formları
Zorunlu Staj Formları
İşbaşı Eğitim Formları
Diğer Öğrenci Formları
Danışmanlık Değerlendirme Formu
Çevrimiçi Zorunlu Staj Başvurusu Formu
Çevrimiçi İşbaşında Eğitim Başvuru Formu
Ders İçerikleri
İşbaşında Eğitim/Staj
Lisansüstü Programlar
Değişim Programları
Öğrenci Toplulukları
Mevzuatlar
aday öğrenci
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (NÖ)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ)
Turizm İşletmeciliği Bölümü
kalite
İş Akış Şemaları
Kalite Politikamız
İç Denetleme Birimi
Planlar ve Raporlar
Organizasyon Şeması
Birim Danışma Kurulu
Birim Kalite Komisyonu
Kamu Hizmet Standartları
Öğrenci Değerlendirme Sistemi
Eğitim-Öğretim PUKÖ Döngüsü
Eğitim-Öğretim Kalite Güvencesi
Kalite Odaklı Organizasyon Şeması
Akademik ve İdari Personel Görev Tanımları
Yüksekokul Kalite Güvence Sistemi PUKÖ Döngüsü
faaliyetler
iletişim
.
Faaliyetler
1 -
Pirge Bıçak Akademisi Öğrencilerimiz ile Buluştu
2 -
Dünyayı Yemek Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Sürdürülebilir Gastronomi
3 -
Titanic Otelleri Öğrencilerimiz ile Buluştu
4 -
2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılları Mezuniyet Töreni
5 -
Yüksekokulumuz Culinary Forum - Education etkinliğine katıldı
6 -
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Manavgat'taki Yangın Bölgesini Ziyaret Etti
7 -
Yüksekokulumuz Öğrencileri İçin Hoşgeldiniz Buluşması Yapıldı
8 -
22.Ulusal 6.Uluslararası Turizm Kongresi’ne ev sahipliği yapacağız
9 -
Yerden Göğe Kadar Sağlık Temalı Etkinliğe Yüksekokulumuz da Katıldı
10 -
Turizm Haftası Kapsamında Turizm Pazarlamasında Yeni Eğilimler Etkinliği Yapıldı
11 -
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı
12 -
EKOL Gıda ile Dünya Gastronomi Trendleri
13 -
Güral Gastro ile İlham Veren Sunumlar
14 -
CV Hazırlama ve İş Görüşme Teknikleri
15 -
2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı
Footer Menü
Gastronomi ve Mutfak Topluluğu
Turizm Topluluğu
AKTS Bilgi Paketi
Maküsosyal
ERASMUS+
Uygulama Alanları
Öğrenci Toplulukları İşlemleri
Öğrenci Kariyer Geliştirme ve İzleme Sistemi
MezunNET
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi