"Turgay BAŞYAYLA ile Lezzet Yolculuğu" programı çekimi

Ülkemizdeki yöresel yemeklerinin tanıtıldığı “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” programının Burdur’daki çekimleri Üniversitemizin 10. Yılı etkinlikleri münasebetiyle Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ’in girişimleri ile Taşoda Kahvaltı Salonu bahçesinde yapıldı. Çekimlerde Burdur’a özgü bir çok yemek ve tatlı tanıtımı yapılırken Yüksekokulumuz Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ramazan ARSLAN da “Burdur Şiş”in tanıtımını yaptı.

Çekimler sonunda Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Osman YILMAZ, Program Sunucusu Turgay BAŞYAYLA’ya Burdur’a ve Üniversitemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek Üniversitemizin anmalığını takdim etti.





DUYURU İLE İLGİLİ RESİMLER
 
DİĞER DUYURULAR
21-09-2017
19-09-2017
19-09-2017
12-09-2017
08-09-2017
05-09-2017
05-09-2017
05-09-2017
22-07-2017
30-06-2017
Tüm Duyurular